• 100% tevredenheidsgarantie
  • Producten op maat
  • Garantie hoog in het vaandel

Bent u op zoek naar garagedeuren voor uw woning of bedrijfspand in Tilburg of omgeving? Vertrouw dan op de experts van Hensen Solid Systems, gevestigd in Waalwijk. Al ruim 25 jaar plaatsen wij door heel Brabant garagedeuren van topkwaliteit. U kiest bij ons uit diverse soorten deuren, materialen en kleuren. Bovendien krijgt u bij ons tien jaar garantie op Hörmann deuren en nog eens vijf jaar op motoren. Zo krijgt u gegarandeerd goede deuren waar u lang van geniet.

Veel keuze uit garagedeuren voor uw pand in Tilburg of omgeving

Bij ons kiest u uit verschillende soorten garagedeuren, waardoor u altijd de ideale deur vindt voor uw garage in of vlak bij Tilburg. Roldeuren zijn een van de type garagedeuren die wij plaatsen in Tilburg en omstreken. Roldeuren openen verticaal, waardoor ze weinig ruimte innemen in en buiten de garage. Dit maakt de deuren ideaal voor compacte garages of woningen met een kleine oprit. In noodsituaties opent u onze roldeuren bovendien eenvoudig handmatig, waardoor de veiligheid altijd gewaarborgd blijft. Wij leveren en installeren onder andere de volgende deuren:

  • Roldeuren
  • Kanteldeuren
  • Sectionaaldeuren
  • Dubbele openslaande deuren
Climalux

De voordelen van automatische deuren

Al u echt gaat voor gemak en comfort, laat u in uw garage in of nabij Tilburg een automatische garagedeur installeren. Dan hoeft u immers niet in weer en wind de auto uit om de deur te openen en te sluiten. Wij adviseren u graag over de juiste aandrijving, zodat u optimaal gemak ervaart.

Schakel ons in en ervaar onze uitstekende service

Neem contact op met onze vestiging in Waalwijk en wij helpen u snel aan passende garagedeuren voor uw woning of bedrijfspand. Bel naar 0416 – 28 30 61 of e-mail naar info@hensensolidsystems.nl en vertel ons uw wensen. Dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Stel hier je vraag