• 100% tevredenheidsgarantie
  • Producten op maat
  • Garantie hoog in het vaandel

Wilt u graag een verticale roldeur op maat laten maken voor uw garage? Of het nu gaat om de garage bij uw woning of bij een bedrijfspand; wij van Hensen Solid Systems, gevestigd in Waalwijk, staan voor u klaar. Al jaren plaatsen wij diverse soorten roldeuren door heel Brabant en zorgen wij voor uitstekende service. Zo geven we tien jaar garantie op Hörmann garagedeuren en nog eens vijf jaar garantie op de motoren. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van topkwaliteit deuren.

Een roldeur op maat die aan al uw wensen en eisen voldoet

Onze garagedeuren voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kunnen wij iedere verticale roldeur op maat leveren en vakkundig installeren. Door heel Brabant hebben wij klanten van passende roldeuren voorzien. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en voorzien u van deskundig advies, bijvoorbeeld over aandrijvingen. Zo krijgt u de verticale roldeur op maat die aan al uw wensen voldoet.

De voordelen van een automatische roldeur

 

Een roldeur opent verticaal en neemt daardoor weinig ruimte in. Ideaal als u een kleine garage of korte oprit heeft. Een automatische roldeur op maat heeft echter nog meer voordelen. Deze deur opent en sluit automatisch, waardoor u niet in weer en wind uw auto uit hoeft om de deur te openen en te sluiten. Dat is wel zo comfortabel. In noodsituaties kan de deur trouwens eenvoudig handmatig geopend worden, zodat de veiligheid altijd gewaarborgd is. In Brabant hebben wij al veel van deze roldeuren geïnstalleerd en ook u helpen wij graag.

Climalux

Neem contact op bij interesse of vragen

 

Wilt u door ons bedrijf in Waalwijk een verticale roldeur, of meerdere roldeuren, op maat laten plaatsen in Brabant? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel dan naar 0416 – 28 30 61 of stuur een e-mail naar info@hensensolidsystems.nl en wij helpen u graag verder.

Stel hier je vraag