Wij zijn 19 juli tot en met 18 augustus gesloten. ×
Climax Panorama overkapping Waalwijk

Roldeur op maat

✔ 100% tevredenheidsgarantie

✔ Producten op maat

✔ Garantie hoog in het vaandel

Wilt u graag een verticale roldeur op maat laten maken voor uw garage? Of het nu gaat om de garage bij uw woning of bij een bedrijfspand; wij van Hensen Solid Systems in Kaatsheuvel, nabij Tilburg, staan voor u klaar met een hoogwaardig assortiment aan roldeuren. Al jaren plaatsen wij diverse soorten roldeuren door heel Brabant en zorgen wij voor uitstekende service. Zo geven we tien jaar garantie op Hörmann garagedeuren en nog eens vijf jaar garantie op de motoren. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van topkwaliteit deuren.

Een verticale roldeur op maat die aan al uw wensen en eisen voldoet

Onze garagedeuren en roldeuren voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kunnen wij iedere verticale roldeur op maat leveren en vakkundig installeren. Door heel Brabant hebben wij klanten van passende roldeuren voorzien. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en voorzien u van deskundig advies, bijvoorbeeld over aandrijvingen. Zo krijgt u de verticale roldeur op maat die aan al uw wensen voldoet.

De voordelen van automatische roldeuren voor uw woning in regio Tilburg

Een roldeur, een standaardafmeting of op maat gemaakt, opent verticaal en neemt daardoor weinig ruimte in. Ideaal als u een kleine garage of korte oprit heeft. Een automatische roldeur op maat heeft echter nog meer voordelen. Deze deur opent en sluit automatisch, waardoor u niet in weer en wind uw auto uit hoeft om de deur te openen en te sluiten. Dat is wel zo comfortabel. In noodsituaties kan de deur trouwens eenvoudig handmatig geopend worden, zodat de veiligheid altijd gewaarborgd is. In regio Tilburg en andere delen van Brabant hebben wij al veel van deze roldeuren geïnstalleerd. Ook u voorzien wij graag van de juiste informatie.

Een overkapping Climalux systeem zoals ons bedrijf in Waalwijk kan zetten

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

Wilt u door ons bedrijf in Kaatsheuvel, nabij Tilburg, een verticale roldeur of meerdere roldeuren op maat laten plaatsen in bij u Brabant? Of heeft u vragen over de mogelijkheden over het kopen van kwalitatieve roldeuren of garagedeuren bij u in de buurt van Tilburg? Bel dan naar 0416 – 28 30 61 of stuur een e-mail naar info@hensensolidsystems.nl en wij helpen u graag verder.