Wij zijn 19 juli tot en met 18 augustus gesloten. ×
Climax Panorama overkapping Waalwijk

Elektrische garagedeur in regio Kaatsheuvel

✔ 100% tevredenheidsgarantie

✔ Producten op maat

✔ Garantie hoog in het vaandel

Voor een goede elektrische garagedeur gaat u het best naar een specialist, zoals Hensen Solid Systems uit Kaatsheuvel. Al ruim 25 jaar leveren en installeren wij diverse soorten garagedeuren door heel Brabant. U kiest het type deur dat aan al uw wensen voldoet en wij doen de rest. We zorgen voor een deur op maat en plaatsen deze vakkundig. Zo heeft u snel een mooie deur die jaren in topconditie blijft.

De voordelen van een elektrische garagedeur van ons bedrijf in Kaatsheuvel

Bij ons in Kaatsheuvel kiest u een elektrische garagedeur die bij uw woning of bedrijfspand past. Zo is het mogelijk om een automatische roldeur te laten installeren, maar een elektrische sectionaaldeur of kanteldeur behoort ook tot de mogelijkheden. Al deze deuren openen en sluiten automatisch en dat levert onder andere de volgende voordelen op:

  • Hygiëne: u hoeft de deurklink niet meer aan te raken, wat de hygiëne bevordert.
  • Comfort en gemak: u hoeft de auto niet meer uit om de garagedeur open en dicht te doen. Hierdoor blijft u comfortabel zitten en bent u sneller op weg of thuis.
  • Mobiliteit: ook mensen die minder mobiel rijden geheel zelfstandig de garage in en uit.
Een overkapping Climalux systeem zoals ons bedrijf in Waalwijk kan zetten

Neem contact met ons op en ontdek alle opties

Wilt u graag een elektrische garagedeur of schuifdeur laten installeren in Kaatsheuvel of omgeving? Bel dan gerust naar 0416 – 28 30 61 of stuur een e-mail naar info@hensensolidsystems.nl en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ons ook benaderen voor de aanschaf van duurzame terrasoverkappingen.