• 100% tevredenheidsgarantie
  • Producten op maat
  • Garantie hoog in het vaandel

Voor een goede elektrische garagedeur gaat u het best naar een specialist, zoals Hensen Solid Systems uit Waalwijk. Al ruim 25 jaar leveren en installeren wij diverse soorten garagedeuren door heel Brabant. U kiest het type deur dat aan al uw wensen voldoet en wij doen de rest. We zorgen voor een deur op maat en plaatsen deze vakkundig. Zo heeft u snel een mooie deur die jaren in topconditie blijft.

De voordelen van een elektrische garagedeur

Bij ons in Waalwijk kiest u uit verschillende soorten elektrische garagedeuren. Zo is het mogelijk om een automatische roldeur te laten installeren, maar een elektrische sectionaaldeur of kanteldeur is bijvoorbeeld ook mogelijk. Als deze deuren open en sluiten automatisch en dat levert onder andere de volgende voordelen op:

  • Hygiëne: u hoeft de deurklink niet meer aan te raken, wat de hygiëne bevordert.
  • Comfort en gemak: u hoeft de auto niet meer uit om de garagedeur open- en dicht te doen. Hierdoor kunt u comfortabel blijven zitten en bent u sneller op weg of thuis.
  • Mobiliteit: ook mensen die minder mobiel zijn kunnen geheel zelfstandig de garage in- en uitrijden.

Climaglide

Neem contact met ons op en ontdek alle opties

 

Wilt u graag een elektrische garagedeur of schuifdeur laten installeren? Bel dan gerust naar 0416 – 28 30 61 of stuur een e-mail naar info@hensensolidsystems.nl en wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Stel hier je vraag