• 100% tevredenheidsgarantie
  • Producten op maat
  • Garantie hoog in het vaandel

Een sectionaaldeur is veelzijdig en toepasbaar in zowel de particuliere als in de industriële sector. Het grote voordeel van deze garagedeuren is dat ze goed isoleren en een elegante uitstraling hebben. Deze deuren zijn bovendien erg plaatsbesparend doordat ze loodrecht openen. Daarnaast zijn ze duurzaam en vormen ze een weerbestendige afdichting.

Een kwalitatieve sectionaaldeur met jarenlange garantie

Zowel de industriële als de particuliere sectionaaldeuren van het merk Hörmann worden uitvoerig getest op veiligheid en kwaliteit. Wanneer u een sectionaaldeur van dit merk koopt, weet u zeker dat u een garagedeur van uitstekende kwaliteit aanschaft. Koopt u deze garagedeur bij Hensen Solid Systems, dan profiteert u daarbovenop van 10 jaar garantie op de sectionaaldeur zelf en 5 jaar garantie op het aandrijvingsmechanisme.

Kies uit diverse garagedeuren

Wanneer u een sectionaaldeur bij ons bestelt, heeft u de keuze uit diverse deuren met allerlei toevoegingen. Bestel er bijvoorbeeld een bijpassende zijdeur bij in dezelfde stijl. Op die manier hoeft de garagedeur niet steeds geopend te worden als u naar binnen of naar buiten loopt. Daarnaast kunt u ook een loopdeur in de sectionaaldeur zelf laten plaatsen. Dat is helemaal praktisch wanneer er geen ruimte naast de garagedeur is voor een zijdeur.

IMG_20160518_120547201_HDR

Ontvang snel uw offerte

Wilt u voor uw bedrijf of woning een sectionaaldeur aanschaffen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt deze al snel, dus u weet vrijwel meteen waar u aan toe bent. Wilt u persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste deur of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0416 – 28 30 61 of een e-mail te sturen naar info@hensensolidsystems.nl.

Stel hier je vraag