Wij zijn 19 juli tot en met 18 augustus gesloten. ×
Climax Panorama overkapping Waalwijk

Industriedeur in regio Kaatsheuvel

✔ 100% tevredenheidsgarantie

✔ Producten op maat

✔ Garantie hoog in het vaandel

Wilt u een industriedeur monteren laten maken bij uw bedrijfspand in Kaatsheuvel of omgeving? Dan zit u bij Hensen Solid Systems helemaal goed. Al jaren plaatsen wij Hörmann industriedeuren. Of het nu gaat om een enkele deur of een twintig vollledige laad- en losdocks; wij weten dit bouwwerk perfect te realiseren.

Een robuuste industriedeur realiseert ons team voor u in of nabij Kaatsheuvel

Hensen Solid Systems is een geautoriseerde dealer van Hörmann Industriedeuren, en biedt een uitgebreid assortiment aan industriële producten van dit merk. Hörmann staat bekend om de uitstekende kwaliteit van zijn industriedeuren, die voldoen aan de hoogste Europese eisen en normen. Bovendien biedt Hensen Solid Systems periodiek onderhoud voor Hörmann en andere merken industriedeuren. Er zijn diverse soorten industriële sectionaaldeuren beschikbaar, afgestemd op verschillende toepassingen. Zo zijn er deuren met warmte-isolatie en energiebesparing, hoge krasvastheid en optimale warmte-isolatie, meer lichtinval, passend bij moderne architectuur, maximale transparantie voor etalages, elegantie en deur- en geveldesign. Hörmann heeft ook speciaal ontwikkelde industriedeuren voor pakketdiensten, geïntegreerde loopdeuren, zijdeuren, snelloopdeuren, spiraalroldeuren en speed-sectionaaldeuren. Daarnaast biedt Hörmann ook afsluitbare en automatisch afsluitbare loopdeuren, warmte-isolerende roldeuren, brandwerende deuren, en stalen en aluminium kantoor- en verkeersdeuren. Hensen Solid Systems kan helpen bij het vinden van de juiste deur voor elke toepassing. Neem contact op voor meer informatie.

Een overkapping Climalux systeem zoals ons bedrijf in Waalwijk kan zetten

Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden

Wilt u een industriedeur laten plaatsen om uw pand te beschermen in Kaatsheuvel of omgeving? Of wilt u een gehele loading dock laten maken met behulp van industriedeuren van Hörmann in Kaatsheuvel of Den Bosch? Neem dan contact met ons op om te ontdekken wat we voor uw bouwproject kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0416 – 28 30 61 of door een e-mail te sturen naar info@hensensolidsystems.nl. We horen graag van u!