Voordeur donker
IMG_20160518_120547201_HDR
SAMSUNG
IMG_1266

Een Hörmann voordeur

Wanneer u een Hörmann voordeur wilt bestellen bij ons in Waalwijk, houdt u hier gegarandeerd een goed gevoel aan over. Hörmann behoort niet voor niets tot de meest toonaangevende Europese aanbieders van voordeuren. De voordeurconstructie wordt bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Daarvoor werken hoogopgeleide medewerkers intensief aan nieuwe producten, permanente verdere ontwikkelingen en gedetailleerde verbeteringen. Bovendien wordt de kwaliteit van een Hörmann voordeur uitvoerig getest. Daarom krijgt u bij Hörmann vijf jaar garantie op de Thermo65 voordeuren en zelfs tien jaar functiegarantie op de ThermoCarbon-, ThermoSafe- en TopComfort-voordeuren. Hensen Solid Systems, gevestigd in Waalwijk, plaatst al jaren diverse voordeuren in heel Brabant. Bij ons kunt u uw ideale voordeur bestellen en zelfs geheel op maat laten maken. Zo bent u verzekerd van een deur die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Uw perfecte Hörmann voordeur geïnstalleerd in Brabant

Een voordeur van Hörmann draagt bij aan een gevoel van welbehagen, geborgenheid en veiligheid. Hörmann biedt veel mogelijkheden om precies de deur te realiseren die het best past bij uw huis. Zo heeft u bij vrijwel alle deurmotieven de keuze uit optionele beglazing en kleuren. Ook zijdelen en/of bovenlichten zijn mogelijk. Zo zijn onze prachtige voordeuren op maat te bestellen en plaatsen wij deze in Waalwijk en andere gemeenten in Brabant.

Verschillende uitvoeringen van de Hörmann voordeur

Ontdek de vier verschillende voordeuruitvoeringen van de nummer één in Europa. Elke uitvoering voldoet op eigen wijze aan hoge kwaliteitseisen. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: de échte Hörmann merkkwaliteit! Aluminium en stalen voordeuren hebben veel voordelen die kunststof en houten deuren niet hebben, te weten:

  • Uitstekende warmte-isolatie
  • Hoge veiligheid
  • Uitstekende geluidsisolatie
  • Grote stabiliteit
  • Geen onderhoud aan het schilderwerk

Aluminium en stalen deuren zien er zelfs jaren na het bestellen nog steeds als nieuw uit. Bovendien heeft u voor de technische uitrusting en het design uitgebreide keuzemogelijkheden.

ThermoCarbon308

De absolute topklasse: ThermoCarbon

Dit is onze Hörmann kampioen op het gebied van warmte-isolatie met een UD-waarde tot ca. 0,47 W/ (m2.K), en top inzake veiligheid, een absolute uitblinker onder de aluminium voordeuren. De ThermoCarbon overtuigt dankzij een uitstekende standaard RC 3-veiligheidsuitrusting met negenvoudige vergrendeling (optioneel in RC4). Dankzij het hightech-vleugelprofiel uit een carbonglasvezel composietmateriaal heeft deze unieke voordeur een grotere stijfheid en stootweerstand, evenals een betere geluidsisolatie dan alle andere deuren. De ThermoCarbon voordeur is naar keuze verkrijgbaar in twintig moderne deurmotieven en achttien voorkeurkleuren, op verzoek ook in twee kleuren. Natuurlijk kunt u met talloze optionele uitrustingen zoals handgrepen, beglazing en slotvarianten uw voordeur op maat laten maken en nog persoonlijker vormgeven. De topklasse voordeuren worden vakkundig geïnstalleerd in heel Brabant.

ThermoSafe872

De hoogste klasse: ThermoSafe

Zeer goede warmte-isolatie dankzij de thermisch onderbroken 80 mm dikke aluminium deuromraming, standaard RC 3-veiligheidsuitrusting met vijfvoudig veiligheidsslot en keuze uit meer dan 70 motieven – dat zijn maar een paar eigenschappen van de Hörmann ThermoSafe voordeuren. Ook dit type Hörmann voordeur kunt u volledig op maat laten maken en personaliseren bij ons in Waalwijk.

Thermo65

De middenklasse: Thermo65

De Thermo65-voordeur met stalen deurblad en aluminium kozijn biedt goede warmte-isolatiewaarden en een uitstekende inbraakbeveiliging dankzij het vijfvoudige veiligheidsslot. De Thermo65 overtuigt niet in het minst door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maak uw keuze uit vijftien aantrekkelijke motieven en zorg voor een persoonlijke vormgeving met een van onze zestien voorkeurkleuren en vijf Decograin-decors.

topcomfort

De comfortklasse: TopComfort

Wilt u graag een entree van uw woning die baadt in het licht, met een glazen voordeur die qua warmte-isolatie en veiligheid goed is uitgerust? Dan is onze TopComfort voordeur precies wat u zoekt. Maak een keuze uit negen designbeglazingen en een groot aantal soorten figuurglas. De omraming leveren we, geheel naar uw smaak, in negentien voorkeurkleuren. Kies uit verschillende elegante buiten- en binnenhandgrepen en beglazing en stel uw voordeur volledig op uw wensen af.

Deze deuren worden gekenmerkt door een 80 mm dik aluminium deurprofiel met een thermisch onderbroken 80 mm dikke aluminium deuromraming en een uitstekende warmte-isolatie met een UD-waarde tot ca. 1,3 W/m2. K). Het standaard vijfvoudige veiligheidsslot zorgt voor de optimale veiligheid die u van een voordeur verwacht.

Hörmann Actiedeuren 2019

Hörmann Actie Voordeuren, Jaaractie

Door op de foto te klikken komt u op onze partnersite van Hörmann. Hier vindt u de actiemodellen voor de Jaaractie van Hörmann voordeuren. Naast de verschillende Hörmann voordeuren, vindt u op hun website onder andere stijlvolle en veilige garagedeuren. Door deze van hetzelfde merk als uw voordeur te bestellen, zorgt u ervoor dat de stijl van beide deuren naadloos op elkaar aansluit.

Persoonlijk advies en een uitstekende service

Wanneer u de Hörmann voordeuren wilt bestellen of op maat wilt laten maken, doet u dit het best bij Hensen Solid systems, gevestigd in Waalwijk in de provincie Brabant. U kunt bij ons namelijk rekenen op persoonlijk en deskundig advies bij het maken van uw keuze. Wij kennen onze producten uitstekend en goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Al jarenlang maken wij klanten uit heel Brabant tevreden met onze voordeuren en industriedeuren. Wilt u meer informatie over onze Hörmann voordeuren of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0416 – 28 30 61 of stuur een e-mail naar info@hensensolidsystems.nl.