Wij zijn 19 juli tot en met 18 augustus gesloten. ×
Climax Panorama overkapping Waalwijk

Veranda in regio Den Bosch

✔ 100% tevredenheidsgarantie

✔ Producten op maat

✔ Garantie hoog in het vaandel

Wilt u een veranda laten plaatsen in uw tuin in regio Den Bosch? Een veranda zorgt ervoor dat u in de schaduw kunt genieten op een zonnige dag. Ook kunt u nog steeds lekker buiten zitten wanneer het regent. Bij Hensen Solid Systems, gevestigd in Kaatsheuvel, kiest u uit verschillende soorten en stijlen. Aan de hand van uw wensen voor het materiaal, zoals de beglazing, gaan onze vakkundige medewerkers aan de slag.

Kies een ervaren bedrijf voor de plaatsing van uw veranda in regio Den Bosch

Al ruim 25 jaar maken wij klanten uit Den Bosch en omstreken blij met een veranda van hoge kwaliteit. Hierdoor hebben we al veel bouwprojecten mogen uitvoeren en zijn we goed op de hoogte van de mogelijkheden. Bij het plaatsen van de veranda zorgen we ervoor dat deze mooi aansluit op uw tuin. Wilt u er zeker van zijn dat u goed beschut zit tegen de wind? Kies dan voor extra beglazing van uw overkapping. Ook voor het dak heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo realiseren wij de ideale veranda aan uw woning in regio Den Bosch.

Een overkapping Climalux systeem zoals ons bedrijf in Waalwijk kan zetten

Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden

Wilt u een overkapping of een verandadak laten maken over uw veranda of terras in Kaatsheuvel of omgeving? Of wilt u een gehele veranda laten plaatsen in Waalwijk of Den Bosch? Neem dan contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden voor uw bouwproject. U bereikt ons door te bellen naar 0416 – 28 30 61 of te e-mailen naar info@hensensolidsystems.nl. Tot binnenkort!