Op 19 juli tot en met 19 augustus zijn wij gesloten. ×
Climax Panorama overkapping Waalwijk

Glazen schuifwanden Den Bosch

✔ 100% tevredenheidsgarantie

✔ Producten op maat

✔ Garantie hoog in het vaandel

Vergroot het comfort door glazen schuifwanden aan te schaffen van uw terrasoverkapping of balkon in de omgeving van Den Bosch. Hensen Solid Systems, gevestigd in Kaatsheuvel, realiseert diverse projecten in heel Brabant. U kunt bij ons terecht voor onder meer een moderne terrasoverkapping, automatische schuifdeuren, industriedeuren of een op maat gemaakte voordeur.

Glazen schuifwanden op maat laten maken voor uw balkon of veranda in Den Bosch

Glazen schuifwanden vormen een perfecte combinatie van transparantie en functie voor uw balkon of tuin in regio Den Bosch. De schuifwanden zorgen ervoor dat u ook bij minder goed weer geniet van uw buitenruimte. Wilt u juist wel genieten van een frisse bries? Dan kunt u de wanden naar wens openzetten. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Glazen schuifwanden zijn ook zeer geschikt als toevoeging aan uw terrasoverkapping in Den Bosch of omgeving.

Een overkapping Climalux systeem zoals ons bedrijf in Waalwijk kan zetten

Ga voor vakmanschap

Wilt u graag glazen schuifwanden laten plaatsen bij uw balkon of tuin in Den Bosch of omgeving? Of heeft u ook interesse in de vakkundige montage van een op maat gemaakte voordeur van het merk Hörmann? Neem contact op met Hensen Solid Systems, gevestigd in Kaatsheuvel. U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 0416 – 28 30 61 of een e-mail te sturen naar info@hensensolidsystems.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij voorzien u graag van de juiste service.