Op 19 juli tot en met 19 augustus zijn wij gesloten. ×

Garagedeuren

✔ 100% tevredenheidsgarantie

✔ Producten op maat

✔ Garantie hoog in het vaandel

Wilt u een garagedeur kopen voor uw huis in Brabant? Dan doet u dit het best bij Hensen Solid Systems. Wij staan voor service en garantie. Garagedeuren van Hörmann sluiten hier volledig bij aan. Hörmann levert hoge kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs, waarbij service en garantie gegarandeerd zijn. We geven 10 jaar garantie op de garagedeuren van Hörmann en nog eens 5 jaar garantie op de motoren. De garagedeuren voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en de prijs-kwaliteitverhouding is heel gunstig.

Waarom u het best een Hörmann garagedeur koopt voor uw woning in Brabant

Geheel volgens de filosofie van de oprichter, is een Hörmann garagedeur tegenwoordig een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring de nummer 1 in Europa op het gebied van garagedeuren, inrithekken, deuren en aandrijvingen. Hörmann garagedeuren zijn én blijven mooi. De mogelijkheden zijn ongekend – van klassiek tot modern, van standaard tot uw eigen ontwerp, met of zonder beglazing. U kunt het zo gek niet verzinnen of Hörmann kan het leveren. Voor de meest actuele productinformatie van Hörmann verwijzen wij u graag naar de Hörmann specialisten website.

Een duurzame garagedeur kopen

Wilt u dat de garagedeur van uw woning in Brabant duurzaam is samengesteld? Ook dan kunt u het best een Hörmann garagedeur kopen. Hörmann haalt namelijk zijn energiebehoefte voor 100% uit ecostroom. Tegelijkertijd worden door de introductie van een intelligent en gecertificeerd energiemanagement jaarlijks vele tonnen CO2 bespaard. Tenslotte biedt Hörmann producten aan voor duurzaam bouwen.

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

Het bidirectionele radiosysteem BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek voor een comfortabele en veilige bediening van garagedeur-, inrithek- en deuraandrijvingen, verlichting en meer. De extreem veilige BiSecur-coderingsprocedure die Hörmann heeft ontwikkeld, heeft een stabiele, storingsvrije reikwijdte. Dit biedt u zekerheid dat uw radiosignaal niet gekopieerd kan worden. Alle BiSecur-aandrijvingen, – ontvangers en -bedieningselementen zijn 100% compatibel. Met een handzender of bijvoorbeeld radiocodeschakelaar bedient u behalve uw garagedeur ook gemakkelijk alles wat voorzien is van een Hörmann aandrijving met BiSecur-ontvangers. Met onze speciale app kunt u, in combinatie met een bluetooth ontvanger of de Homee van Hörmann, via uw smartphone of tablet de garagedeur aansturen.

Hörmann Actie Garagedeuren, jaaractie.

Klik hier of op de foto om naar onze partnersite van Hörmann te gaan. Hier vindt u de jaar-actiemodellen van Hörmann. Zo weet u precies welke garagedeuren u op dit moment kunt kopen.

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Bovendien kunnen sectionaaldeuren in elke garageopening worden ingebouwd en bieden ze tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Daarnaast zijn ze door duurzame, elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier de zijden optimaal afgedicht. Gun uzelf dit comfort.

Alle deur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn 100% op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid door onafhankelijke, erkende instituten getest en gecertificeerd. Duurtesten onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten met Hörmann-kwaliteit. Om die reden, en dankzij uitstekende technische oplossingen evenals een kwaliteitsgarantie zonder compromissen, krijgt u bij Hörmann 10 jaar garantie op alle sectionaaldeuren en 5 jaar op Hörmann aandrijvingen. De sectionaaldeuren van Hörmann kenmerken zich door:

  • Een harmonieuze totaalindruk
  • Gelijk aanzicht van kozijn en deurblad
  • In hetzelfde vlak liggend latei-aanpassingspaneel
  • Detailgetrouwe Decograin-decors
  • Optimale en duurzame bescherming
  • Efficiënte warmte-isolatie
  • Praktijkgerichte oplossingen
  • Een BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid
  • Comfortabel opvragen van de deurpositie
  • Stijlvol design

Dubbele openslaande deuren

Voor een gemakkelijke toegang tot uw garage is deze garagedeur van Hörmann ideaal. De openslaande garagedeuren zijn geïsoleerd, onderhoudsarm, inbraakveilig en geven u gemakkelijk toegang tot uw garage door de brede loopdeur. Optioneel kunnen de deuren worden uitgevoerd met meerpuntssluiting met politiekeurmerk.

Zijdelingse sectionaaldeuren

Hörmann sectionaaldeuren zijn ook leverbaar in een zijdelingse uitvoering. Door de geleidingsconstructie lopen deze deuren licht, rustig en nauwkeurig. Een dubbele uitschakelautomaat zorgt ervoor dat personen en voertuigen of voorwerpen zowel bij het openen als sluiten van de deur worden beschermd. Meer comfort is mogelijk door een aparte automatische bediening van de personendoorgang.

Garage-roldeuren

De RollMatic garage-roldeuren van Hörmann openen verticaal en hebben weinig plaats nodig in de garage. Ook het plafondbereik blijft vrij. Een Hörmann RollMatic past altijd en kan bij te weinig ruimte aan de binnenzijde, ook aan de buitenzijde van de deuropening worden geplaatst. De beproefde trekverentechniek zorgt dat de deur in een noodsituatie gemakkelijk manueel kan worden bediend. Het ontwerp garandeert een veilige en inbraakwerende vergrendeling. Verder is de RollMatic onderhoudsvriendelijk en geruisarm.

Kanteldeuren

De Hörmann Berry kanteldeur kenmerkt zich door een unieke einde-loop-beveiliging, comfortabel sluiten en bescherming tegen bekneld raken, een meervoudig veiligheidssysteem met veren, inbraakwerend door de unieke draaischootvergrendeling, een stabiele deurconstructie, looprailgeleiding en een goede bescherming tegen regen en storm.

Garage zijdeuren

Hörmann levert zijdeuren met hetzelfde aanzicht als uw Hörmann garagedeur, waardoor zij- en garagedeur een harmonische eenheid vormen. Als u helemaal één geheel wilt maken van uw woning in Brabant, bestelt u naast een Hörmann garagedeur ook een voordeur van dit merk.

Uitstekende service bij het kopen van een garagedeur

Weet u al precies welke garagedeur u wilt kopen voor uw woning in Brabant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0416 – 28 30 61 of een e-mail te sturen naar info@hensensolidsystems.nl. Dan profiteert u van onze uitstekende service en onze razendsnelle offerte afhandeling. Met onze kennis en ervaring geven we u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden bij het kiezen van de juiste deur voor uw bedrijfspand of woning. Neem daarom snel contact op!