Op 19 juli tot en met 19 augustus zijn wij gesloten. ×

Balkon en glaswanden

✔ 100% tevredenheidsgarantie

✔ Producten op maat

✔ Garantie hoog in het vaandel

Wanneer u een schuifwand van glas wilt kopen, heeft u bij Hensen Solid Systems de keuze uit diverse soorten en maten. In ons brede assortiment vindt u zeker een schuifwand van glas die perfect bij uw woning past en aan al uw eisen voldoet. Daarnaast bent u er bij ons van verzekerd dat u een glaswand van uitstekende kwaliteit koopt. Wij verkopen namelijk alleen kwalitatieve producten die lang meegaan.

Sunflex schuifwand van glas

Met de flexibele glazen wanden van Sunflex geniet u binnen van het buitenleven. De glazen wanden worden individueel aan uw huis aangepast. Ze bieden een optimale weersbescherming en als de zon doorbreekt en het kwik stijgt, schuift u de vouw- of schuifwanden moeiteloos opzij.

Vouwwanden

Vouwwanden bieden transparantie volgens het accordeonprincipe. Met onze geïsoleerde vouwwanden kunnen serres het hele jaar door gebruikt worden. Zo geniet u het hele jaar door optimaal van het uitzicht op uw tuin en de omgeving.

Schuif-draaiwanden

Dit soort schuifwand van glas heeft een maximale opening rondom. De glazen elementen kunnen ruit voor ruit verschoven worden. Ze kunnen zelfs compleet om de hoek worden geopend. Wanneer het lekker weer is, creëert u met deze schuifwand van glas een naadloze overgang van uw woning op uw tuin.

Schuifwanden

Een simpele schuifwand van glas die zeer eenvoudig in het gebruik is. Dankzij de meeneemfunctie bedient u de schuifwanden bijzonder comfortabel. Open of sluit meerdere ruiten tegelijk met slechts één handgreep.

Hangende schuifwanden

Een hangende schuifwand van glas maakt vloerrails overbodig. Hierdoor biedt deze wand u veel vrijheid en is deze breed toepasbaar. Bovendien creëert u met deze wand echt een naadloze overgang tussen twee ruimtes.

Balkon

Balkonbeglazing in Waalwijk

Dankzij beweegbare glazen wanden zit u heerlijk beschut op uw balkon. Schuif-draaiwanden zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Deze kunnen zelfs om de hoek geopend worden. Geniet bij mooi weer van een ultiem buitenleven-gevoel en bij kouder weer van het uitzicht in een beschutte ruimte.

Loggia

Verander uw loggia met flexibele glazen elementen in een compleet beschutte ruimte. Of u nu geniet van het prille voorjaarszonnetje of van de laatste warme zonnestralen in de herfst; met de glazen wanden van Klimaflex profiteert u maximaal van uw loggia.

Binnenbereik

Onze schuif- en vouwwanden zijn uitermate geschikt om tussen afzonderlijke ruimtes flexibele scheidingen aan te brengen. Bij grote kantoren bijvoorbeeld, komt deze flexibiliteit goed van pas. In een handomdraai worden er zo nieuwe ruimtes gecreëerd.

Een schuifwand van glas aan laten leggen

Wilt u ook een schuifwand van glas laten plaatsen bij uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op voor een offerte en profiteer van onze uitstekende service. U bereikt ons door te bellen naar 0416 – 28 30 61 of een e-mail te sturen naar info@hensensolidsystems.nl. Vervolgens zorgen wij dat u de offerte snel krijgt. Dat geldt overigens niet alleen voor het leveren van glazen schuifwanden. Ook voor een nieuwe garagedeur of een prachtige voordeur bent u bij ons aan het juiste adres.