Aandrijvingen

AANDRIJVINGEN

Comfort en veiligheid voor uw woning.

Wie stapt er nu graag in weer en wind of midden in de nacht de auto uit om de garagedeur open te doen? Met een Hörmann garagedeuraandrijving kunt u comfortabel in uw auto blijven zitten, want u opent uw garagedeur en/of het inrithek snel, comfortabel en veilig met een handzender vanuit de auto.

 

garagedeuraandrijving
20171123_162546 - kopie

Garagedeuraandrijvingen

Comfort en veiligheid voor uw woning

Met een Hörmann garagedeuraandrijving opent u uw garagedeur  snel, comfortabel en veilig met een handzender vanuit de auto. Met de snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Accu voor garages zonder stroomaansluiting, biedt Hörmann u een innovatieve aandrijftechniek.

Standaard bij alle garagedeuraandrijvingen is het nieuwe innovatieve radiosysteem BiSecur met statusopvraag.

IMG_0449 - kopie
IMG_20170223_095111209

Inrithekaandrijvingen

Maximaal comfort met een op afstand bestuurbare inrithek-aandrijving van Hörmann. Dankzij soft-start en soft-stop loopt uw hek altijd rustig en gelijkmatig. De hindernisdetectie beschermt personen en voorwerpen heel betrouwbaar en geeft u daarmee een veilig gevoel.

Praktische extra functies maken het comfort compleet.

De RotaMatic- en VersaMatic-aandrijving zijn ook verkrijgbaar met een praktische accu en optioneel zonnepaneel.

binnendeur aandrijving

Binnendeuraandrijvingen

Met de PortaMatic deuraandrijvingen van Hörmann opent en sluit u uw binnendeuren heel eenvoudig automatisch met een handzender of schakelaar. Of u nu lichamelijk beperkt bent, of gewoon meer comfort wenst – deze techniek zal uw dagelijks leven vergemakkelijken.

BiSecur

BiSecur, voor nog meer gemak

Met de optionele Hörmann BiSecur-gateway kunt u uw garage- en inrithekaandrijvingen, uw Hörmann voordeur en andere apparaten gemakkelijk besturen met uw smartphone of tablet. Bovendien kan de positie van de aandrijvingen van uw garagedeur of inrithek ook onderweg worden weergegeven, evenals de vergrendelingstoestand van uw voordeur.