• 100% tevredenheidsgarantie
  • Producten op maat
  • Garantie hoog in het vaandel

Met name voor industriële toepassingen is de snelroldeur ideaal. Doordat de motor van de deur snel werkt, kunt u snel en efficiënt werken en wordt veel warmteverlies voorkomen. Bovendien zijn deze deuren onderhoudsarm en voordelig in de aanschaf. Dat maakt dit type deur tot een rendabele investering voor uw bedrijf.

Een snelroldeur op maat voor iedere toepassing

De Hörmann snelroldeur uit ons assortiment is geschikt voor diverse toepassingen. De roldeur kan als binnen- én als buitendeur gebruikt worden en is bovendien op maat te maken. Daar komt nog bij dat ze eenvoudig te monteren zijn en een lange levensduur hebben. Een veelzijdigere en voordeligere industriële deur is er niet.

De voordelen als u uw snelroldeur door ons laat plaatsen

Naast de voordelen die de snelroldeur zelf biedt, heeft het ook diverse voordelen wanneer u deze deur laat installeren door Hensen Solid Systems. Onze service is snel en uitstekend en bovendien hebben wij veel kennis van onze producten. De constructies die wij afleveren, zijn netjes gemonteerd en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het onderhoud en voor advies op maat.

Climalux

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u persoonlijk advies nodig bij het kiezen van de juiste snelroldeur? Neem dan gerust contact op met onze ervaren medewerkers. U bereikt hen door te bellen naar 0416 – 28 30 61 of een e-mail te sturen naar info@hensensolidsystems.nl. Wij zijn u graag van dienst bij het plaatsen én onderhouden van uw industriële deur.

Stel hier je vraag