• 100% tevredenheidsgarantie
  • Producten op maat
  • Garantie hoog in het vaandel

Wanneer u op zoek bent naar een garagedeur of roldeur om uw garage veilig af te sluiten kiest u voor een degelijke en betrouwbare oplossing. Met Hörmann garagedeuren is er voor iedere situatie en (bijna) ieder budget een passende oplossing te bedenken die aansluit bij uw wensen. Ook openslaande deuren, zijwaartse sectionaaldeuren en deuren voor passiefhuizen zitten in ons pakket.

Een roldeur sluit uw garage goed af en neemt weinig ruimte in

Het plaatsen van een Hörmann roldeur voor het afsluiten van uw garage heeft nog meer voordelen. De deuren zijn voorzien van een optilbeveiliging en kunnen extra uitgebreid worden met een RC2 beveiliging. Een roldeur neemt weinig ruimte in beslag zodat u zowel vóór als ín de garage veel ruimte overhoudt. Tevens hebben de deuren een hoge isolatiewaarde en goede rubber afdichtingen zodat u een warmere garage krijgt en geen tocht meer heeft. Er zijn dus vele redenen om voor een Hörmann garagedeur te kiezen. En laat u deze plaatsen door Hensen Solid Systems dan bent u verzekerd van vakmanschap, hoge kwaliteit en een snelle uitstekende service met een hoog kwaliteitsproduct én een uitstekende garantie. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de bijpassende hoogwaardige Hörmann voordeuren.

foto 2 vb pagina - kopie

Reken op ons voor plaatsing, onderhoud en reparatie

Wilt u een (elektrische) garagedeurlaten plaatsen om uw garage degelijk af te sluiten? Vraag dan informatie of een offerte aan. Wij leveren en plaatsen de roldeur graag voor u en verzorgen ook het onderhoud en de reparaties. Alles onder één dak. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij het kiezen van een roldeur voor uw garage? U bereikt ons door te bellen naar 0416 28 30 61 of door een mail te sturen naar info@hensensolidsystems.nl. Wij (Ad en Mirjam Hensen) zijn u graag van dienst!

Stel hier je vraag