Multifunctioneel I

MULTIFUNCTIONELE DEUREN

Voor elke ruimte de juiste deur – gegarandeerd met een karakter waar u zich goed bij voelt.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Hörmann biedt voor elke ruimte van een woning de juiste deur. Of het nu gaat om veiligheidsdeuren voor de kelder of garage, brandwerende deuren voor de verwarmingsruimte of universele deuren voor een hobbyruimte – de kwalitatief hoogwaardige stalen deuren zorgen ervoor dat u zich binnenshuis goed en veilig voelt.

Ontdek alle voordelen en functies van onze stalen deuren en de individuele vormgevingsmogelijkheden.

Hörmann biedt een ruime keuze in:

  • brandwerende en rookdichte deuren
  • geluidsisolerende deuren
  • veiligheidsdeuren
  • universele deuren

 

Brandwerend

Brandwerende en rookdichte deuren

Rook- en brandschades kunnen fatale, levensbedreigende gevolgen hebben. Des te belangrijker is een betrouwbare uitrusting met brandwerende en rookdichte deuren. Dan is het goed dat u kunt vertrouwen op de geteste en bouwkundig goedgekeurde brandwerende en rookdichte deuren van Hörmann.

 

Geluidsisolatie

Geluidsisolerende deuren

Lawaai vermindert niet alleen het concentratievermogen, maar kan stress veroorzaken en langdurig ziek maken. Daarom is het belangrijk lawaai op de plaats waar het ontstaat zo goed mogelijk in te perken. Geluidisolerende deuren van Hörmann leveren met geluidsisolatiewaarden tot 61 dB daaraan een beslissende bijdragen.

veiligheid

Veiligheidsdeuren

Veiligheid gaat voor alles! Inbraakwerende deuren van Hörmann worden sinds 1999 getest en gecertificeerd volgens de Europese normen DIN ENV 1627 tot 1630. 2-Vleugelige veiligheidsdeuren in de weerstandsklasse RC3, met volledige anti-paniekfunctie conform EN 1125, beveiligen uw nooduitgangen betrouwbaar tegen inbraakpogingen.

universeel

Universele deuren

Voor magazijn of kantoor, voor binnen of buiten, met of zonder speciale uitrusting – het grote assortiment universele deuren van Hörmann voldoet aan de meest uiteenlopende eisen.