• 100% tevredenheidsgarantie
  • Producten op maat
  • Garantie hoog in het vaandel

Beveilig uw bedrijfspand met brandwerende deuren. Deze schuifdeuren zorgen voor veilige vluchtroutes en voorkomen de verspreiding van levensgevaarlijke rookgassen. De brandwerende deuren die Hensen Solid Systems installeert, zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit wordt continu gecontroleerd door diverse veiligheidsinstanties en getest conform de DIN 18095-norm.

Brandwerende deuren in allerlei soorten en maten

Brandwerende deuren zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Zo kunt u deze deuren laten aanleggen met een doorgang voor personen of steekwagens. Op die manier is uw bedrijfspand beschermd, maar wordt de efficiëntie van uw werkprocessen niet verminderd. Deze deuren zijn voorzien van een deurdranger met geleidingsrail, waardoor ze in geval van calamiteiten snel sluiten. Zo heeft u een industriedeur met een snelle doorgang die toch de veiligheid van u en uw personeel waarborgt.

Climalux

Een geschikte deur voor iedere industriële toepassing

In ons uitgebreide assortiment vindt u meer dan alleen brandwerende deuren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Ook voor persoonlijk advies en oplossingen op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien profiteert u bij ons van een snelle en uitstekende service. Vraag een offerte aan en neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0416 – 28 30 61 of een e-mail te sturen naar info@hensensolidsystems.nl. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u de offerte snel ontvangt.

Stel hier je vraag