garagedeuren

Garagedeuren

Hensen Solid Systems staat voor service en garantie.

Garagedeuren van Hörmann sluiten hier volledig bij aan. Het merk Hörmann staat voor bewezen kwaliteit. De garagedeuren voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen, de prijs/kwaliteits-verhouding is heel gunstig.

Hörmann levert hoge kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs, waarbij service en garantie gegarandeerd zijn. We geven 10 jaar garantie op de garagedeuren van Hörmann en nog eens 5 jaar garantie op de motoren.

 

Hörmann

Geheel in de zin van de oprichter van het bedrijf is het merk Hörmann tegenwoordig een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring de nummer 1 in Europa geworden op het gebied van garagedeuren, inrithekken, deuren en aandrijvingen.

Hörmann deuren zijn mooi en blijven mooi. De mogelijkheden zijn ongekend. Van klassiek tot design, van standaard tot uw eigen ontwerp, met of zonder beglazing. U kunt het zo gek niet verzinnen of Hörmann kan het leveren. Voor de meest actuele productinformatie van Hörmann verwijzen wij u graag naar de Hörmann specialisten website.

 

Toekomst in het vizier

Hörmann loopt met het goede voorbeeld voorop. daarom dekt de onderneming zijn energiebehoefte voor 100% uit ecostroom. Tegelijkertijd worden door de introductie van een intelligent en gecertificeerd energiemanagement jaarlijks vele tonnen CO2 bespaard. En tenslotte, maar niet minder belangrijk, biedt Hörmann producten aan voor duurzaam bouwen.

 

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

Het bidirectionele radiosysteem BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek voor een comfortabele en veilige bediening van garagedeur-, inrithek- en deuraandrijvingen, verlichting en meer. Deze door Hörmann ontwikkelde, extreem veilige BiSecur-coderingsprocedure met een stabiele, storingsvrije reikwijdte biedt u de zekerheid dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren. Alle BiSecur-aandrijvingen, – ontvangers en -bedieningselementen zijn 100% compatibel.

Met een handzender of bijvoorbeeld radiocodeschakelaar bedient u behalve uw garagedeur ook gemakkelijk alles wat voorzien is van een Hörmann aandrijving met BiSecur-ontvangers. Met onze speciale app kunt u, in combinatie met de Hörmann BiSecur-gateway, is aansturing mogelijk via uw smartphone of tablet.

Hörmann Actiedeuren 2019

Hörmann Actie Garagedeuren 2019

Door op de foto te klikken komt u op onze partnersite van Hörmann. Hier vindt u de actiemodellen van Hörmann voor 2019.

Garagen_Sectionaltor_2sp

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Bovendien kunnen garagesectionaaldeuren in elke garageopening worden ingebouwd en bieden ze tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Daarnaast zijn ze door duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht. Gun uzelf dit comfort.

Alle deur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn 100% op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid door onafhankelijke, erkende instituten getest en gecertificeerd.

Duurtesten onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten met Hörmann-kwaliteit. Om die reden en dankzij uitstekende technische oplossingen evenals een kwaliteitsgarantie zonder compromissen krijgt u bij Hörmann 10 jaar garantie op alle sectionaaldeuren en 5 jaar op Hörmann aandrijvingen.

De sectionaaldeuren van Hörmann kenmerken zich door een harmonieuze totaalindruk, gelijk aanzicht van kozijn en deurblad, in hetzelfde vlak liggend latei-aanpassingspaneel, detailgetrouwe Decograin-decors, optimale en duurzame bescherming, efficiënte warmte-isolatie, praktijkgerichte oplossingen, vanzelfsprekend meer veiligheid, een BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid, comfortabel opvragen van de deurpositie en stijlvol design.

Dubbele openslaande deuren

Voor een gemakkelijke toegang tot uw garage. De openslaande garagedeuren van Hörmann zijn geïsoleerd, onderhoudsarm, inbraakveilig en geven u gemakkelijk toegang tot uw garage door de brede loopdeur. Optioneel kunnen de deuren worden uitgevoerd met meerpuntsluiting met politiekeurmerk.

Zijdelingse sectionaaldeuren

Hörman sectionaaldeuren zijn ook leverbaar in een zijdelingse uitvoering. Door de geleidingsconstructie lopen deze deuren licht, rustig en nauwkeurig. Een dubbele uitschakelautomaat zorgt ervoor dat personen en voertuigen of voorwerpen zowel bij het openen als sluiten van de deur worden beschermd. Meer comfort is mogelijk door een aparte automatische bediening van de personendoorgang.

Garage-roldeuren

De RollMatic garage-roldeuren van Hörmann openen verticaal en hebben weinig plaats nodig in de garage. Ook het plafondbereik blijft vrij. Een Hörmann RollMatic past altijd en kan bij te weinig ruimte aan de binnenzijde, ook aan de buitenzijde van de deuropening worden geplaatst. De beproefde trekverentechniek zorgt dat de deur in een noddsituatie gemakkelijk manueel kan worden bediend. Het ontwerp garandeert een veilige en inbraakwerende vergrendeling. Verder is de RollMatic onderhoudsvriendelijk en geruisarm.

Kanteldeuren

De Hörmann Berry kanteldeur kenmerkt zich door een unieke einde-loop-beveiliging, comfortabel sluiten en bescherming tegen bekneld raken, een meervoudig veiligheidssysteem met veren, inbraakwerend door de unieke draaischootvergrendeling, een stabiele deurconstructie, looprailgeleiding en een goede bescherming tegen regen en storm.

Garage zijdeuren

Hörmann levert zijdeuren met hetzelfde aanzicht als uw Hörmann garagedeur, waardoor garagedeur en zijdeur een harmonische eenheid vormen.